Mary Springer

Mary Springer

Directeur

Sinds 01-06-1999 oprichter en directeur van Mary Springer Enschede BV. Compressie therapeut en Mamma Care adviseur. Naast deze mooi functie zet ik me in voor de beide branche verengingen de NVCZ en de NVMCZ Partner van Marcel Eitink, samen hebben we 6 kinderen en 7 kleinkinderen.

Marcel Eitink

Marcel Eitink

Compressie Specialist

Eigenaar van Flebocare-Eitink en partner van mary Springer. Werkzaam 2 dagen voor Mary als compressie therapeut. Mijn werkgebied is Neede, Borculo, Groenlo, Winterswijk en Eibergen.

Cherlaine Reuvers

Cherlaine Reuvers

Compressie Therapeut

Ik ben werkzaam als gediplomeerd compressie Therapeut voor 32 uur per week. Mijn werk bestaat uit het aanmeten en passen van therapeutische elastische kousen en compressie hulpmiddelen. Dit doe ik op verschillende locaties en bij klanten aan huis. Ik ben de jongste dochter van Mary Springer. Daarnaast de trotse moeder van Jaylinn en Aimee Swaters.

Cindy Mansveld

Cindy Mansveld

Compressie Therapeut

Sinds 1 juli 2017 is Cindy ons team komen versterken. Cindy is compressie therapeut en zal veel klanten aan huis bezoeken en spreekuren houden voor het aan meten van therapeutische elastische kousen. Cindy is moeder van 2 jongens en heeft ruim 9 jaar ervaring in haar werk

Chantal Eitink

Chantal Eitink

Compressie Therapeut

Sinds 1 september 2017 is Chantal Eitink ons team komen versterken. Chantal is inmiddels gediplomeerd compressie therapeut en gaat zich verder specialiseren in lymf en lipo-oedeem patiënt. Zei komt bij de klanten aan huis en houdt spreekuren voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen. Chantal is de jongste dochter van Marcel Eitink.

Anouck Eitink

Anouck Eitink

Administratie

Sinds 1 april is Anouck Eitink ons team komen versterken. Anouck werkt 24 uur op kantoor. Ze verzorgt de mail, de binnenkomende pakketen, de bestellingen en alle facturen. Anouck is de oudste dochter van Marcel Eitink. Moeder van Jahmiro en Jenairo.

Suzanne Lensink

Suzanne Lensink

Mamma Care adviseur

Mamma-care adviseur sinds 2012 en daarvoor 15 jaar ervaring in de reguliere lingerie in Groenlo en omgeving. Mijn werkdag zijn maandag woensdag en vrijdag in Enschede op dinsdag doe ik op aanvraag huisbezoeken en donderdag is mijn vrije dag. Gehuwd met Paul Lensink en moeder van Danique.

Destiny Springer

Destiny Springer

Balie medewerker

Sinds 01-10-2020 Is Destiny bij ons werkzaam als balie medeweker. Destiny werkt 18 uur op kantoor. Ze verzorgt de telefoon en de agenda. Ik ben het nichtje van mary.