SEMH

De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg.

Alleen zorgaanbieders die – na strenge toetsing – hebben aangetoond aan de hoge kwaliteits­eisen van de SEMH te voldoen, en te werken volgens de zorgvuldig vastgestelde kwaliteit procedures, mogen onze erkenning voeren. Waarom?

NVCZ

De NVCZ is een verenging  die is ontstaan door ondernemers en compressie adviseurs van elastische kousen die samen hun krachten willen bundelen op het gebied van zorgverzekeraars en de vergoeding alsmede bij en nascholing.

Belangrijks is dat wij door lid te zijn van deze vereniging voldoen aan de voorwaarden met betrekking tot de klachten regeling voor de elastische kousen. Via de site http://www.nvcz.nl kunt u de klacht melden. Uiteraard proberen we dit zoveel mogelijk zelf te doen.

NVMCZ

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging MammaCare Zorg (NVMCZ)

Het is een belangen verenging voor ons als erkend leverancier van de mammacare.

Belangrijks is dat wij door lid te zijn van deze vereniging voldoen aan de voorwaarden met betrekking tot de klachten regeling voor de mammacare  .

Via de site http://www.erisietsmisgegaan.nl kunt u de klacht melden. Uiteraard proberen we dit zoveel mogelijk zelf te doen.